TnTtracks » Blog Archive » Een terugblik op het afgelopen jaar 2011

Het jaar is weer omgevlogen, en hoe! Het bijhouden van tnttracks heeft er onder moeten lijden, aangezien Tanja in het laatste jaar van haar Masters zit en Tim zijn Honours is begonnen en heeft afgemaakt.

De stress is er voor mij (Tim) vanaf, aangezien ik ben geslaagd voor mijn Honours en nu rustig aan mijn Masters aan het opstarten ben. Tanja zit op het moment nog druk te tiepen aan haar MSc thesis, maar maakt grote sprongen vooruit en zal dus snel daar de laatste hand aan leggen.

Het afgelopen jaar heeft dus voornamelijk in het teken gestaan van onze studies, dit betekende veel avonden en nachten Tanja’s metingen doen, veel avonden en nachten verslagen schrijven en natuurlijk ook veel veldwerk verrichten. Sommige fotos van het veldwerk zijn al op deze site verschenen, maar we geven er nog een paar om toch maar te bewijzen dat we niet hebben stil gezeten.

3,279 Comments to “Een terugblik op het afgelopen jaar 2011”

  1. Tonnie en Henriëtte says:

    Ja, ja, net doen alsof deze update al vanaf 5 januari op de site staat!
    Misschien had je hem toen al wel geschreven, maar het heeft wel tot 6 april geduurd voordat wij hem te zien kregen. Geeft niks, hoor. Wij weten wel hoe druk jullie het hebben gehad met alle onderzoeken, sampelen en laboratoriumwerk en dan ondertussen ook nog verkassen naar een grotere woning. Verschrikkelijk knap, dat jullie ondertussen allebei je diploma gehaald hebben. En ook weer knap, dat jullie het voor elkaar gekregen hebben, om weer verder te kunnen met jullie studies. Als je alle foto’s bekijkt, is het ook wel de moeite waard om ervoor te gaan. Geniet verder van alle bezigheden, van het prachtige land en van elkaar.
    Liefs, Pa & Ma