TnTtracks » Travel

Travel

Tanja on March 12th, 2013

Sinds drie dagen ben ik weer terug in Kaapstad en kan ik eindelijk weer gebruik maken van een snelle internetverbinding. Vriendje skypen, ouders skypen maar ook even een paar mooie Kalahari foto’s plaatsen op onze site.

Continue reading about The end of an interesting season

Tim on December 6th, 2012

We zijn gisteren “thuis” gekomen in het huis van Tim en Tanja in Port Elizabeth. Na een prachtige rondrit van ongeveer 3000 km vanaf Johannesburg, door het noordwesten van Zuid Afrika, terug naar het zuid-oosten. (zie kaartje).

Continue reading about Terug in Port Elizabeth na Campertrip

Tanja on December 6th, 2012

Na twee maanden in het onderzoeksreservaat in de Kalahari hebben na een regenbui van 4mm toch zes vrouwtjes zich gesetteld in de nestboxen en zijn ze begonnen met het uitbroeden van elk vier eitjes. Omdat het verzamelen van de observationele gegevens pas echt begint zodra de chicks geboren worden, had ik mooi de mogelijkheid om […]

Continue reading about The finches meet the hornbills

Continue reading about Hoe groot is de afstand tussen Nederland, Nicaragua en Zuid Afrika?

Tanja on February 12th, 2011

Zondagmorgen 2 januari om 6.30 u. starten we met het eerste stukje met de Baz bus naar Port Alfred. De Kowie backpackers ligt aan de doorgaande weg en het centrum is via verschillende routes te voet te bereiken, even de spullen organiseren en dan te voet de stad bekijken.

Continue reading about Reis Jan en Martha: Deel 2