TnTtracks » Blog Archive » TnT has graduated!

Dankjulliewel voor alle felicitaties!! We zijn blij om te horen dat jullie alles op afstand goed hebben kunnen volgen. Als we jullie reacties lezen voelt het alsof jullie er allemaal bij zijn geweest en dat is heel bijzonder!


Zo te zien hebben jullie nogal wat moeite gedaan om alle beelden zo optimaal mogelijk te kunnen bekijken. We voelen ons helemaal vereerd! Na afloop van de ceremonie zijn er nog een aantal foto’s genomen met vrienden, project supervisor en ook met Pam & Paul Webb waarbij we vier jaar in de cottage in de tuin hebben gewoond en die speciaal voor ons naar de diploma uitreiking zijn gekomen!

Over drie jaar weer…

3,954 Comments to “TnT has graduated!”

 1. anita says:

  Hai Tim en Tanja.
  Ik had effe niets te doen en dacht: laat ik eens even kijken wat die twee daar in Afrika zoal doen. Nou!! Zie ik jullie in een mooi pak staan! Super. Gefeliciteerd nog! Jammer dat paps en mams er niet bij konden zijn Tim, maar dat halen ze in december misschien nog wel in. Want ik heb zo’n vermoeden dat jullie daar nog wel even zoet zijn of niet? Geniet ervan samen!
  Groetjes van ons allen hier.
  Anita

 2. Tanja says:

  Coolie! Mijn ouders zijn geïnteresseerd! Hoeveel vraag je ervoor ;)

 3. Bram says:

  Leuke fotootjes!

  Ik zie dat je vader met de camera zijn beeldscherm heeft opgenomen. Ik heb beide stream ook digitaal opgeslagen mocht hij of jullie daar nog in geinterresseerd zijn :)

 4. Nancy says:

  ja lieverds ook van ons uit Vlijmen nog keihartstikke gefeliciteerd!!!
  Was erg leuk om te zien. Heb lang naast Bram op computer zitten kijken (met eierkoek). Hoop dat jullie er ook van genoten hebben. En nu weer energie voor het vervolg. Ben trots op jullie.

 5. Zo snel al al die leuke foto’s! Het is te zien dat het een heel feestelijk gebeuren was en zo voelde het voor ons ook. Geniet van het resultaat van al dat zwoegen! Fijn dat Pam en Paul in onze plaats aanwezig konden zijn en inderdaad: op naar de volgende uitdaging. Kusjes