TnTtracks » Blog Archive » It’s been a while

Ja het heeft weer eventjes geduurt, maar dan toch een update op tnttracks. Ik weet niet wie er nog wel eens op onze website kijkt, maar ik wilde toch eventjes een paar van onze foto’s met jullie delen over onze belevenissen de afgelopen tijd.

Zoo, we hopen dat jullie de foto’s leuk hebben gevonden en een beetje inzicht hebben gegeven in ons leventje hier. We zitten zeker niet zo stil als onze website is geweest de afgelopen tijd!

Tot de volgende keer maar weer!

Groetjes,

TnT

5 Comments to “It’s been a while”

 1. Kimmetje says:

  Hehe dat werd tijd die foto’s!;)
  GEFELICITEERD met je verjaardag Timpie!
  Kus

 2. Tim says:

  Yay, fijn dat we de update (eindelijk) en niets voor niets plaatsen! We moeten gauw weer eens bijkletsen op skype! Heel veel knuffels en groetjes voor jullie allebei.

 3. Tim says:

  Het was onderhand weer eens tijd voor een update! Dankjewel voor de verjaardags wensen! We zullen het zeker goed vieren als Tanja weer terug is, vanavond lekker ribkes op de braai met Dewald en Jean! Tot snel spreeks (volgende keer zal ik sneller naar de computer rennen om skype op te pakken hihi)

 4. Het is de bedoeling dat je cadeautjes KRIJGT op je verjaardag, jij geeft cadeautjes! Wat een mooie reportage over jullie activiteiten. Van harte gefeliciteerd met beide en voor het vieren van jullie verjaardagen nog even wachten totdat Tanja ook weer thuis is. Een hele fijne dag en tot gauw, Jan en Martha

 5. ies en Leo says:

  Hai Tim en Tanja,

  Wat fijn een update!!! wij houden nog steeds bij hoor wat jullie allemaal doen, Proficiat met de geweldige resultaten, ik wist wel dat het erin zat!!!
  Wat een boffrs zijn jullie toch met dat mooie leven in die omgeving!
  Keep it up, liefs ies en Leo