TnTtracks » Blog Archive » Oma zoekt PE – Grandma searches PE

Vandaag weer even bij oma van de Ven op bezoek geweest. Ze pakt zelfs de kaart erbij om Port Elizabeth op te zoeken! Weliswaar met een vergrootglas weet ze het stadje te vinden en wordt er een streepje bij de plaats gezet. Ik hoop dat ze bij familie de mogelijkheid krijgt om onze avonturen online te kunnen volgen. Oma, het was erg gezellig vanmiddag en ik zie je met kerst nog!

Met dank aan Inge en Anouk voor de mooie foto's!

Today I have visited my grandmother and she is eager to find Port Elizabeth on the map. With her magnifying glass she finds the city and marks it. Maybe she will even obtain internet to follow our adventures.. haha.. With her 93 years of age she is doing great and I hope to see her again. Thanks to my sister, Inge and my cousin, Anouk for the nice pics!

Comments are closed.