TnTtracks » Blog Archive » Afscheid 16 december – Goodbye party

Hallo vrienden en familie,

Wat was het een gezellig feestje afgelopen zondag in huize Vink. We vonden het allebei heel erg fijn dat jullie allemaal ons Heerlijke hapjeswilden uitzwaaien. We hebben gezellig kunnen kletsen, genoten van de heerlijke hapjes die door verschillende koks (bedankt buurvrouw Marian en ome Boudewijn en mama en papa!!!) waren bereid.

Om van deze leuke dag te kunnen nagenieten heeft ome Wim heel veel mooie foto's geschoten, waarvan we een leuke selectie onderaan dit bericht zullen laten zien. Kortom iedereen heeft dit uitzwaaifeestje helemaal compleet gemaakt!
's avonds hebben we lekker met het gezinnetje (met alle uitbreiding natuurlijk) getafeld om over het gezellige feestje na te praten.

We zullen jullie vanaf nu via TnTtracks.com op de hoogte houden van alle leuke en spannende dingen die we gaan meemaken en we kijken uit naar de leuke berichtjes die we mogen ontvangen van jullie!

Nogmaals bedankt!!

Tanja en Tim

 

Above pictures show friends and family who were invited to our goodbye party at Tims parents place.

1,311 Comments to “Afscheid 16 december – Goodbye party”

 1. Th.Q.Vink says:

  Hallo Tim en Tanja,
  Ik zie dat Tiny vanmorgen al heeft gereageerd, maar ik wilde jullie toch ook zelf nog even een hele goede reis toewensen.
  En natuurlijk ook een goed verblijf in het mooie Zuid Afrika. Hopelijk blijven we een beetje op de hoogte van jullie reilen en zeilen daar.
  Heel veel succes toegewenst van Ome Theo.
  En natuurlijk ook van de rest van de familie.
  ThQ.

 2. Tineke Vink-Liefkens says:

  Hallo Tim en Tanja,
  Het was heel fijn, om jullie, op het erg gezellige uitzwaaifeestje nog even te zien.
  Voor morgen een hele goede reis gewenst.
  En geniet van het prachtige Zuid-Afrika. Succes met alle laatste knuffels uitdelen.
  Groetjes tante Tiny.

 3. Opa Vink says:

  Ik vond het uitzwaaifeestje heel erg leuk. Ik ben trots op jullie dat jullie zo ondernemend zijn en ik hoop dat je in Z-Afrika een mooie tijd zult hebben. Ik hoop dat ik jullie nog lang zal kunnen volgen. Overal waar ik een computer zie zal ik even kijken naar jullie avonturen. Liefs van opa.

 4. Hanneke says:

  Leuk joh!…zelfs ik vind het al een beetje spannend voor jullie. Zal nog vaak op deze website kijken! Succes met afscheid nemen strakkies. oja…eerst natuurlijk nog prettige kerstdagen.

  Liefs Hanneke

 5. Jan van de Ven sr. says:

  Hallo Allemaal,

  Heel mooie en leuke foto’s.
  Tot morgen Tanja en Tim

  Groeten, pap

 6. Bram! says:

  Leuke foto’s zeg! Was een goed uitzwaaifeestje ook, gezellig. Ik ben echt benieuwd naar wat er volgen gaat, maar dat zijn jullie vast ook.