TnTtracks » Blog Archive » TnTtrip 2009

Ga mee op reis met Tim en Tanja en beleef de grote trip van TnT 2009. Een reis van vierduizend-negenhonderd-en-vijftig kilometer in achttien dagen door Zuid Afrika en Swaziland. Puur genieten van de Afrikaanse natuur en alle mooie Afrikaanse dieren.

[flv:http://tnttracks.com/wp-content/uploads/TnTtrip2009Final.flv 500 400]

2,483 Comments to “TnTtrip 2009”

 1. pim en ans says:

  Hey lieve Tim en Tanja
  Na een poosje “afwezig ” te zijn geweest, mezelf weer even ge- update. geweldig hoor om al jullie verhalen te lezen. Echt genieten, en wat heerlijk dat jullie er zo intens van genieten. Een heel aantal dingen herken ik van mijn vakanties naar Zimbabwe, naar mijn zus. Hoe is het u met de studie?? Hier beginnen de vakanties bijna. Ingrid is klaar met haar studie fysiotherapie en Jos eind augusus. Frank is met zijn eindexamens bezig, en heeft nu de laatste ( Engels) hierna gaat hij naar Groningen, naar de sportacademy. Heel veel plezier en succes verder. liefs Pim en Ans

 2. Tonnie en Henriƫtte says:

  En dit alles krijgen wij over 6 maanden ook te zien?! We moeten nu echt snel gaan boeken. Wat een leuke impressie van jullie trip. Het blijft elke keer weer spannend wat er op de site komt.
  Succes met de studie.
  Liefs, Pa en Ma

 3. Jan says:

  Hee,

  Wat hebben jullie weer een geweldige film gemaakt. Ik wil zo graag komen, alleen wanneer ik pas vakantie krijg zijn jullie al weer aan het studeren na de wintervakantie.

  Groetjes Jan

 4. mam en pap van de Ven says:

  Lang gewacht maar dan toch weer wat nieuws. Mooi om te zien al die dieren zo kort bij! Zeker ook om te zien dat het bij jullie ook wel eens regent. Hier hebben ze vanmorgen een uur gewacht totdat het droog was en de processie kon vertrekken. Wel de moeite waard.
  Door het water rijden was dat met jullie eigen auto of van het park?
  Groetjes en kussies, Jan en Martha

 5. Hannes says:

  heeeej, wat gaaf weer! En wat een hoop groen, een hoop water en een hoop beesten. Kortom een helehoop. Het blijft toch heus leuk om jullie daar zo te zien.

  Hopelijk is de greep van de universiteit geen wurggreep.

  Veel liefs,
  Hanneke

 6. Annet says:

  Wat een gaaf filmpje!!!